Pondělí 03.11.2025
| Polévka: 0,25 l Cibulačka se slaninou a houskovými krutony |
| 1) | 300 g Kuře pečené na bílém víně a tymiánovém másle s citronovo - zázvorovou šťávou, dušená rýže | 175 Kč |
| 2) | 150 g Žamberecký řízek (přírodní vepřový řízek plněný výběrovou šunkou od kosti), bramborová kaše, rajčatový salát | 185 Kč |
| 3) | 150 g Porthaus - česnekovaná hovězí roštěná smažená v trojobalu, brambory maštěné máslem, maďarský zelný salát s paprikou a feferony | 269 Kč |
| | |
| | |
| | |
| | |
|
| |
Úterý 04.11.2025
| Polévka: 0,25 l Minestrone - italská zeleninová polévka s těstovinami |
| 1) | 150 g Smažený květák, petrželové brambory maštěné máslem, domácí tatarská omáčka | 175 Kč |
| 2) | 250 g Lasagne s boloňským masovým ragú, bešamelem, mozzarellou a bazalkovým pestem | 189 Kč |
| 3) | 150 g Porthaus - česnekovaná hovězí roštěná smažená v trojobalu, brambory maštěné máslem, maďarský zelný salát s paprikou a feferony | 269 Kč |
| | |
| | |
| | |
| | |
|
| |
Středa 05.11.2025
| Polévka: 0,25 l Uzená polévka s kroupami a zeleninou |
| 1) | 150 g Záhorácký závitek - krkovice plněná anglickou slaninou a tuřanským kysaným zelím, šťouchané brambory s restovanou cibulkou | 175 Kč |
| 2) | 150 g Medailonky z vepřové panenky s pepřovou omáčkou, bramborové hranolky | 189 Kč |
| 3) | 150 g Porthaus - česnekovaná hovězí roštěná smažená v trojobalu, brambory maštěné máslem, maďarský zelný salát s paprikou a feferony | 269 Kč |
| | |
| | |
| | |
| | |
|
| |
Čtvrtek 06.11.2025
| Polévka: 0,25 l Květákový krém |
| 1) | 250 g Francouzské brambory s masem z uzené vepřové "Křížovky", trhaný ledový salát s vinaigrette dresinkem | 175 Kč |
| 2) | 150 g Řecké kuřecí Souvlaki - kuřecí špíz marinovaný v olivovém oleji, limetové šťávě, česneku, mátě a tymiánu, pečené brambory s balzamikovým octem, tzatziki | 185 Kč |
| 3) | 150 g Porthaus - česnekovaná hovězí roštěná smažená v trojobalu, brambory maštěné máslem, maďarský zelný salát s paprikou a feferony | 269 Kč |
| | |
| | |
| | |
| | |
|
| |
Pátek 07.11.2025
| Polévka: 0,25 l Zelňačka s klobásou |
| 1) | 150 g Kachní játra na cibulce, iberijském špeku a portském víně, dušená rýže Basmati, kyselý okurek | 175 Kč |
| 2) | 150 g Smažený sýrový špíz (Gouda, Niva, uzený Eidam), smetanové mačkané brambory, domácí tatarská omáčka | 189 Kč |
| 3) | 150 g Porthaus - česnekovaná hovězí roštěná smažená v trojobalu, brambory maštěné máslem, maďarský zelný salát s paprikou a feferony | 269 Kč |
| | |
| | |
| | |
| | |
|
| |
|
|
|
|
© 2019 U SEMINÁRU | WEBDESIGN: BARBARADESIGN.CZ | CODE: HORAK.CX
|