CZ | DE | EN
DENNÍ MENU



Pondělí 03.11.2025
Polévka: 0,25 l Cibulačka se slaninou a houskovými krutony
1)300 g Kuře pečené na bílém víně a tymiánovém másle s citronovo - zázvorovou šťávou, dušená rýže175 Kč
2)150 g Žamberecký řízek (přírodní vepřový řízek plněný výběrovou šunkou od kosti), bramborová kaše, rajčatový salát185 Kč
3)150 g Porthaus - česnekovaná hovězí roštěná smažená v trojobalu, brambory maštěné máslem, maďarský zelný salát s paprikou a feferony269 Kč
 
Úterý 04.11.2025
Polévka: 0,25 l Minestrone - italská zeleninová polévka s těstovinami
1)150 g Smažený květák, petrželové brambory maštěné máslem, domácí tatarská omáčka175 Kč
2)250 g Lasagne s boloňským masovým ragú, bešamelem, mozzarellou a bazalkovým pestem189 Kč
3)150 g Porthaus - česnekovaná hovězí roštěná smažená v trojobalu, brambory maštěné máslem, maďarský zelný salát s paprikou a feferony269 Kč
 
Středa 05.11.2025
Polévka: 0,25 l Uzená polévka s kroupami a zeleninou
1)150 g Záhorácký závitek - krkovice plněná anglickou slaninou a tuřanským kysaným zelím, šťouchané brambory s restovanou cibulkou175 Kč
2)150 g Medailonky z vepřové panenky s pepřovou omáčkou, bramborové hranolky189 Kč
3)150 g Porthaus - česnekovaná hovězí roštěná smažená v trojobalu, brambory maštěné máslem, maďarský zelný salát s paprikou a feferony269 Kč
 
Čtvrtek 06.11.2025
Polévka: 0,25 l Květákový krém
1)250 g Francouzské brambory s masem z uzené vepřové "Křížovky", trhaný ledový salát s vinaigrette dresinkem175 Kč
2)150 g Řecké kuřecí Souvlaki - kuřecí špíz marinovaný v olivovém oleji, limetové šťávě, česneku, mátě a tymiánu, pečené brambory s balzamikovým octem, tzatziki185 Kč
3)150 g Porthaus - česnekovaná hovězí roštěná smažená v trojobalu, brambory maštěné máslem, maďarský zelný salát s paprikou a feferony269 Kč
 
Pátek 07.11.2025
Polévka: 0,25 l Zelňačka s klobásou
1)150 g Kachní játra na cibulce, iberijském špeku a portském víně, dušená rýže Basmati, kyselý okurek175 Kč
2)150 g Smažený sýrový špíz (Gouda, Niva, uzený Eidam), smetanové mačkané brambory, domácí tatarská omáčka 189 Kč
3)150 g Porthaus - česnekovaná hovězí roštěná smažená v trojobalu, brambory maštěné máslem, maďarský zelný salát s paprikou a feferony269 Kč
 

 

 




KONTAKT

Smetanova 30 | 602 00 BRNO
Tel.: +420 727 862 372 | E-mail: useminaru@seznam.cz


© 2019 U SEMINÁRU | WEBDESIGN: BARBARADESIGN.CZ | CODE: HORAK.CX